Ikke bare bare….

Viste dere i går starten på et nytt design på ullsokker, men det er ikke bare bare…

Fikk ikke til å skape en fin overgang mellom rette maskene og kontrast strikken i riller, så da var det bare og strikke baklengs. Jeg strikker fort «baklengs» når jeg ikke er fornøyd eller ikke får det til. Så starter jeg bare på ny frisk.

Så ideen jeg hadde i går, er nå forkastet og en ny ide har dukket opp, så da er jeg igjen inspirert og starter på med ny giv 🙂 Man kan ikke gi opp!

Undersiden av denne sokken blir spennende, bare vent å se! Har funnet fram fargestifter og mønsterark. Foretrekker mønsterarkene til Laylock.org i stede for vanlig ruteark. Synes jeg ser designet bedre med «masker» i stede for firkanter. Test det ut du også.

Finnes sikkert mange måter og lage oppskrifter på, jeg multitasker, strikker og skriver samtidig. Da slipper jeg at jeg plutselig har glemt noe viktig i oppskriften, for en husker ikke hver omgang i hode.

Denne sokken blir laget på pinne 2,5 med Safira fra Gjesdal, så det blir fort en varm og og ullsokk.

#gjestdal #design #laylock.org #safira

 

Strikkeklem Fra Inkes

Reklame