Teststrikking er gøy

Har vert så heldig å få lov å hjelpe #handcraftcarina med å test strikke #Lilyhøstkyse, i #merinoexstrafine

Vi som designer oppskrifter er hele tiden avhengig av at vi har noen som kan hjelpe oss å teststrikke det vi har laget, for å se om vi har klart og få ned en god oppskrift og at str. stemmer. Det er så gøy å hjelpe andre med dette.

For når man sitter og designer en oppskrift er det fort gjort å glemme å ta med noe, forklare noe galt eller at man ikke får str. til å stemme. Dette er et viktig steg når du skal gi ut en oppskrift, å som en strikkeglad designer gleder det mitt strikkehjert å få bidra.

En annen grunn til at vi (som regel) ønsker å få teststrikket oppskriften er selve ferdige produktet slik at vi får bilder.

Har i mange år strikket modellene på #vikingofnorway sine nye design, så har en del av «mine» strikkede produkter som har vert i ukeblader og oppskriftshefter, da blir jeg så utrolig strikke stolt 🙂

Strikkeklem fra Inkes

Reklame