Ullsokka med mening

Den følelsen når du har rigget deg godt til i godstolen med fotskammeln opp, lagt fotan på bordet eller krøpet opp i sjeselongen, enten med en og bok, strikketøy eller ipaden. Å så, blir du forstyrra, nån snakker til deg mens du er inni «bobla di»… irriterende?

Det syns nu i allefall jeg, så nå har jeg laget di perfekte ullsokkan for sike daga. Nu kan du bare vifte med tærne, å fortsette å være i din egen boble, høres ikke det hærlig ut? Å det beste er jo at du ikke avviser dkem eller den som forstyrrer dæ, du svare 🙂

Sokkene er ikke ferdig enda, men jeg deler en sniktitt på den første med dere.

Tanken bak disse sokkene er at det skal være mulig å kose seg i fred å ro, men også at du som strikker skal få brukt opp litt restegarn du har liggende. For har ikke vi alle en pose (Les mange) med restegarn i ulike farger og mengder som vi tar godt vare på. Det har i allefall jeg, å det fylles opp med rester, som jeg ikke har samvittighet til å kaste, man gjør jo ikke det!!!! Men heller ikke finner så mange prosjekter å bruke di på. Så her kan du kombinere farger du har liggende med mønsteret i sokken.

Strikkeklem fra Inkes

#ullsokker #restegarn #egentid #Safira #hæ #inkes

Reklame