Morgen stund

God Oktober!

En rolig start på dagen, kaffe er et must!!!!!

Sa jo at æ tenkte mæ om mange ganger før æ starta blogg, syns jo det hær virka litt skummelt, det va utrolig artig å se at så mange har vert innom hær å snust å lest ❤ Helt overvelda!!!

Starta dagen med å strikke ferdig HÆ? sokken, så nu e det bare å starte på neste, men er mer fristet til å hive meg på en KAL på Ravelry eller di artige dragevottan, Smaug, jeg viste fram i går. Mangle jo ikke prosjekter.

Men helst skulle æ vel gjort ferdig sokk nummer to…. Å det e  jo litt kjedelig, bruker å strikke begge sokkan ferdig samtidig, Magic Loop. Men når det er mønster så blir det bare så masse garn surr at æ velger å ta en om gangen. Angrer bestandig…..

Så nu sitt æ egentlig bare å funderer, med en og kopp kaffe og en liten snus. Fundere på hva jeg skal ta fatt på når jeg er tilbake fra «blodigla» på legesenteret. Liker å ha en plan over dagen, å blir egentlig litt stresset når jeg ikke har neste prosjekt klart… eller er det abstinenser over at strikkepinnan ligg her å mangler masker…

Jobber så godt jeg kan med å ikke ha UFO’a ligganes, så fornuften sir at det bare er å starte på neste HÆ? sokk, men lysten sier at di to andre valgene er mye mye mer spennende.

Elsker å kunne gå ned i kjelleren å leite i garnlageret mitt, for å finne garn til neste prosjekt, det er like spennende som å starte et nytt prosjekt. Garnlageret er som min skattekiste ❤ Å det er nok alt for stort, er utrolig «flink» til å bare måtte kjøpe noen nøster garn av ulike grunner. Kanskje er det bare fargen jeg faller for, kvaliteten eller så overbeviser jeg meg selv om at det kan være en grei basisfarge til et prosjekt. Å så kjøper æ en til farge i samme kvalitet bare for at æ sikkert får bruk for den… Noen som kjenner sæ igjen?

Nei æ får bruke litt tid på å overbevise mæ sjøl om at det bare e å starte på sokk nummer to, e jo bare å bli ferdig med det 😉

Strikkeklem fra Inkes

#ullsokker #garnlager #ufo #blogglivet

 

Reklame