Et nytt mønster er kommet til verden

Votte bestillingen ble mitt neste prosjekt. Når man ikke finner mønster på Kari Traa votter på nett, regner og tegner man selv. Mange timers jobb, å nu er endelig strikkingen begynt. Det er strikkingen som er selve guleroten.

Siden jeg måtte ha så masker måtte jeg la Laylock.org mønsterarket vike for Excel ark. Kjente godt at det er lenge siden jeg har jobbet i Excel, men det kom seg etter hvert, men det ble noen nordnorske/Krampenesiiske kraft utrykk. Siste kraft utrykke kom da æ skreiv ut mønstre, må nesten strikke med lupe 😉 Fixer det senere.

Et nytt mønster er skapt, å jeg er egentlig veldig fornøyd. Strikkefasthet er alfa og omega når en skal designe et nytt mønster, for på småe plagg er det stor forskjell på pinne 2 og pinne 2,5. Trur jeg må begynne og logge prøvelappene mine, så jeg slipper og «tro» at jeg husker, hver gang jeg starter på et nytt prosjekt. Forsvinner utrulig mye tid på å feile på strikkefastheten, da må man starte på nytt… å det e kjedelig. Jeg går fortsatt i fella å «vet» strikkefastheten. Litt for ivrig med å få lagt opp masker noen ganger.

Denne gangen har jeg valgt å kombinere to ulike garn Holst supersoft og et gammelt nøste jeg hadde av Sisu fra Sandnes garn. Likte komboen!!

Så nå skal jeg kose meg med strikking å litt Netflix i sofaen resten av kvelden.

Strikkeklem fra Inkes

#holstgarn #sandnesgarn #karivott #design #blogglivet #kreativitet

 

 

 

Reklame

2 kommentarer om “Et nytt mønster er kommet til verden

  1. Inkes 02/10/2018 kl. 22:13

    Victoria Larsen: Ja, helt magisk å skape noe med litt garn og to pinna !

    Liker

  2. Victoria Larsen 02/10/2018 kl. 20:40

    Så utrolig stilig! Det er så moro med håndarbeid 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.