Skikkelig urutinert

Ut på tur, å hva er viktigst?

Jo NOK garn!!!!

Gikk på en skikkelig strikkesmell i dag, pakket ikke med meg nok garn i håndbagasjen, snakk om krise! Å der må vel nevnes at det var ikke mengden, men type/farge som va problemet. At en rutinert strikker kan gå på en slik smell, sier vel litt om at man er vant med å bare rusle inn på sitt «lille» garn lager, å hente mer. 

Frustrert, irritert og et par Karivotta som kunne vært ferdig. Å det kan jeg fortelle dere, at det fins ikke nå mer irriterende. Hva gjør jeg da? For å roe ned strikkenevrosen, å takle reisen videre…. Enkelt, begynner bare på et nytt prosjekt 🙂

Så mengden garn var det ikke nå i veien med, hadde til å med ekstra pinner. 

Men jeg kjenner jo på at det gnager i strikke sjela, nå ligger et par votter med to halvferdige tomler å «stirrer» meg i senk her på hotellrommet. Hjalp ikke pakke dem ned i veska heller, så da måtte jeg bare ut. Åååååå trur dere ikke at jeg gikk rett på redninga, men døra til redninga va låst. Sier det bare, var ikke langt unna innbrudd. 

Strikkebutikken her i Asker skal besøkes i en av pausene på kurset i morgen, GLÆDE GLÆDE! Men faren for å komme ut derifra, med mere enn det ene nøstet jeg trenger er overhengende. Har jeg viljestyrke? 

Sove litt fort i natt, tenk å få lov til å gå inn døra til en ny garn «himmel» i morgen…. 

Strikkeklem fra en reisende Inkes

#utpåtur #reise #tabbe #urutinert #blogglivet #fibrolivet

Reklame