Garnhimmelen

I dag har jeg vert i «godteri» butikken. Er bestandig så koselig å komme inn i en ny strikkebutikk, her i Asker ligger den i sentrum å er lett å finne. MoMi garn og hobby heter den, å er definitivt verdt et besøk. Koselig betjening å masse masse herlig garn, kunne vert der i timesvis.

Når jeg ser alle garntypene og fargene går jeg nesten inn i min egen verden, ser for meg nye prosjekter, eller nye kombinasjoner av garntyper og farger, jeg er rett å slett i strikke himmelen. Så det tok over 30 min der inne, å jeg skulle jo bare ha et nøste med grått til Karivotten.

Kom jeg ut med bare 1nøste….. å nei da, det går nesten aldri. Har vel det man kan kalle garnmani!!

Men jeg var utrolig flink til å være meg, det ble bare 4 nøster. I noen kjempe fine farger, til noen nye prosjekter (jeg ikke har helt klart enda). Det ble selfølgelig et nøste med turkist, det er bare min favoritt farge, i herlige Inka fra Rauma. Du kan se di herlige fargene HER.

Å Smart i en herlig grønnfarge og Sisu sin fantastiske pudderrosa, begge fra Sandnes garn. 

Fikk ikke tak i falk garn her i Asker, noe som kan bli krise, men jeg fant Smart fra Sandnes i samme farge. Å denne gangen vises det over hode ikke at jeg har byttet til annet garn, så nå er tomlene snart ferdig.

Strikkeklem fra Inkes

#momi #inka #rauma #sandnesgarn #smart #sisu #strikking #garnmani #strikkehimmelen #blogglivet #lykke

 

Reklame

2 kommentarer om “Garnhimmelen

  1. Inkes 06/10/2018 kl. 19:11

    Victoria Larsen: Å ja det er så gøy, bare så synd jeg ikke hadde mange timer å kose meg på 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.