Lue tid

«Snublet» over en superfin lue når jeg satt å surfet litt rundt. Denne havnet på min prosjekt liste med en gang!  

Bilde er lånt med tilatelse fra mittdesignmarianne sin blogg.

Å det fine med denne luen er at du strikker den på pinne 4, så det går jo superfort. Så her er det bare å finne fram favoritt fargen din og pinne 4. Du finner oppskriften HER.  

Nå sitter jeg å tenker på at jeg skulle handlet litt mere garn når jeg var innom «godeributikken» i går…. Men jeg har garantert noe garn på mitt lille garnlager jeg kan bruke til denne. Gleder meg til å sette i gang, skulle ønske jeg kunne strikket på mange prosjekter samtidig. Mrn får vel først strikke ferdig det turkise parret med Karivotta jeg allerede har på pinnene! 

Denne luen har så fine fletter, elsker sånne detaljer. Håper det kommer flere oppskrifter fra denne dama.

Strikkeklem fra Inkes

#gratisoppskrift #lue #mittdesignmarianne #fletter #nesteprosjekt #blogglivet

 

Reklame