Trådfesting

Goooood søndag !!!!! 

 

Starter en tidlig søndag morgen med det desidert kjedeligste jeg vet med strikking, nemlig trådfesting. Skulle ønske at dette bare på magisk vis fixet seg selv…. men det skjer ikke. Så det er bare å ta fatt på oppgaven, så jeg kan strikke videre på di turkise Karivottene. Må ha en gullerot til meg selv, ellers så havner di fort i kurven merket «festes når jeg har tid», å den kurven vokser å vokser.

Finnes mange måter å feste tråder på, jeg bruker heklekrok, det er det jeg trives best med. Å synes at resultatet blir finest, synes at jeg da får strammet garnet perfekt. Noen bruker nål, men da føler jeg at di festede trådene sitter så løst. Men dette er nok mere en følelse og teknikk jeg trives best med. Lager bestandig en knute på garnet og fester det i mange cm. Dette for at jeg er liv redd for at festingen skal skli opp! Gjør også dette på 100 % ullgarn. Prøver også bestandig å sjule festingen så godt som mulig på baksiden av plagget.  Deler noen bilder med dere så dere får se hvordan jeg gjør dette. 

På det nederste bilde viser jeg hvordan jeg syr brettekanten inn. Denne sømmen er elastisk . Å utrolig pen, så å si usynlig. I dag har jeg valgt å sy med gråt garn, dette for at dere skulle få se. Hadde jeg valgt sort garn, ville sømmen ikke vistes. Prøv det neste gang du trenger å sy inn en kant på ditt strikketøy.

Lykke følelsen når jobben er gjort, å du sitter der med et fix ferdig produkt. Nå har dere vert med på hele prosessen med å lage et nytt mønster og strikke det ferdig. Nå håper jeg at dere strikkere sender alle designere dere strikker fra en god tanke neste gang dere starter på et nytt mønster. For at dere skal kunne lage fine produkter har noen andre lagt ned timer på å designe det. 

Ønsker dere en koselig søndag!

Strikkeklem fra Inkes

#trådfesting #fixferdig #designe #heklekrok #karivott #garnlykke #strikking #strikkedilla #heleprosessen

Reklame

2 kommentarer om “Trådfesting

  1. Inkes 07/10/2018 kl. 13:59

    Victoria Larsen: Tusen takk!!,

    Liker

Kommentarer er stengt.