Strikkelivet

Sånn her ser en helt vanlig dag ut her hos meg, fult kaos!!!! Altså et kreativt, godt organisert kaos. Akkurat sånn her blir det hos meg, når jeg driver på med mine prosjekter. Langt unn di ryddige fine bildene jeg til vanlig deler med der, men her er altså min hverdag før jeg kan dele nye kreasjoner eller tips med dere.

 • Pc’n må være med, her lages oppskrifter og blogges det
 • Kaffekoppen er et must
 • Å strikketøyet jeg holder på med
 • Garn til neste prosjekt ( i allefall det neste jeg nå har som neste )
 • Allers jeg ikke har fått blad i
 • Di ferdige Karivottan som skal overleveres til ny eier
 • Saks, nål og heklekrok
 • Oppskriften jeg strikker på
 • Å snusen, noen laster skal man ha
  • ..Ser at strikkeveska mangler på bilde, men den er også alltid med. For der har jeg pinnemåler, målebånd, nåler, maskemarkører, flettefinne, saks, heklekrok og nån strikkepinner som ofte er i bruk.

Som du ser et kreativt kaos, dette er hverdagen! Lurer litt på om dette ikke er hverdagen til flere der ute?

Strikkeklem fra Inkes

#strikkedilla #karivotta #kaos #blogglivet #hverdagen #kreativhverdag #kaffe

Reklame