Høsten =Strikkeplagg

Når gradestokken nå på høsten kryper sakte men sikkert nedover, kryper ullsokker, skjerf, gensere, ullbukser, votter og luer, opp av skuffer og skap. Høsten er en herlig tid for oss strikkere da kommer virkelig alle strikkeplagg til sin rett. Å man ser så mye vakkert rundt seg.

Å det finnes så utrolig mange fine farge kombinasjoner av samme mønster, for her er det jo bare vår kreativitet som setter begrensninger. I dag dro jeg ut kurven med ulltøy i skapet og fant fram Ingrid pulloveren jeg strikket for noen år siden.

En herlig tynn ullgenser i mine favorittfarger, strikket i Kauni. Garnet er kjøpt hos min lokale godeributikk Kramstua. Kramstua er virkelig verdet et laaaangt besøk om du befinner deg i Vadsø.

Strikke oppskriften er på engelsk, noe jeg tror er en sperre for mange. Men dere det er ikke vanskelig, enkel engelsk og di engelske strikke termene er det enkelt og google. Så ikke la dette være en hindring om du har funnet deg nor vakkert du ønsker å strikke.

Ravelry er et gigantisk oppskrifts mekka, når jeg går inn der flyr tiden fort…. Å det er så mange utrolig flinke designere der ute som deler sin kreativitet! Noen oppskrifter er gratis mens andre må du betale noen kroner for.

Så en liten tur inn der og du finner kanskje ditt neste prosjekt!

Strikkeklem fra Inkes

#høst #ravelry #strikking #strikkedilla #oppskrifter #ingridpullower #kauni #kramstua

 

Reklame

5 kommentarer om “Høsten =Strikkeplagg

 1. FruGrim 09/10/2018 kl. 14:01

  Likte fargevalget veldig godt ! 🙂

  Liker

 2. Inkes 09/10/2018 kl. 13:59

  Victoria Larsen: Ja, er jo min favoritt så jeg er helt enig !!

  Liker

 3. Inkes 09/10/2018 kl. 13:59

  FruGrim: Valgte jo «mine» farger ¨så den er RÅ fin i mine øyne 🙂

  Liker

 4. FruGrim 09/10/2018 kl. 12:21

  Så fin genser da:)

  Liker

Kommentarer er stengt.