Dragevotter

Har had disse på min berømte strikkeliste, et artig design som jeg i går la opp på pinnene. Å vipps så er en vott ferdig!

Syne sette mønsteret er så utrolig morsomt, å er helt sikker på at mange barn vil synes at disse er kule og ha på hendene. Kanskje noen voksne også 😉 Å det som er så fint er at du selv kan velge farger, man MÅ aldri følge fargene i oppskrifter,  barna kan få sin favorittfarge!

Synes kanskje bråten var litt lang, men noen liker jo det også, dette er jo smak å behag.

Mønsteret finner du HER. Designet av Jenny Penny

Denne gangen har jeg overgått meg selv å festet alle trådene før jeg startet på den andre, klapper meg selv på skulderen. For det er jeg ikke flink til, har et lass med sokker som ikke er festet. Er bestandig så ivrig med å strikke den neste eller begynne på et nytt prosjekt, at trådene tar jeg siden.

Det er så dumt å utsette denne delen av jobben, som jeg synes er kjedeligst! Ender som regel opp med et skippertak, å da syns jeg jo at dette er enda kjedeligere. Så kanskje dette må bli en regel for meg, aldri lov å starte på neste før jobben er helt fullført. Håper der er flere der ute som kjenner seg igjen, at jeg ikke er helt alene om å «hate» denne delen av strikkinga.

Så nå kan jeg belønne meg selv med å starte opp på vott nummer 2 🙂

Strikkeklem fra Inkes

#smaug #barnevotta #drage #trådfesting #kjedelig

 

 

Reklame

2 kommentarer om “Dragevotter

  1. Inkes 11/10/2018 kl. 19:21

    Lilli: Ja !!!!!!

    Liker

Kommentarer er stengt.