Dagens høydepunkt

Er ikke dette et himmelsk syn? Garn i alle farger og kvaliteter, en drøm! Storkoser meg bestandig når jeg går inn døra på KramStua. Her er det bestandig god hjelp å få, eller du kan rusle rundt å klemme på garn å drømme deg bort.

Gikk rett bort til hylla med Smart fra Sandnes garn, å plukket et nøste med rett farge. Så langt var jeg kjempeflink, nå er tanken å bare betale i full fart og ikke falle for noen fristelser. Gikk ikke etter planen dere, jeg begynte og fantasere om neste strikketøy. Å vipps så var jeg i hylla med garn fra Rauma.

Blei to nøster med finullgarn, disse er kjempe fine og strikke votter av, så nå er fargene på det neste paret med Karivotta bestemt. Se bare på denne farge komboen.

Jeg kombinerer ofte ulike typer garn, nå blir det finull og sisu, blir varme myke votter. Når di kommer på pinnene får vi se men planen er lagt.

Det siste nøstet med finull i sennepsgul var bare så fin at jeg bare måtte ha det med, å så har jeg ikke den fargen i garnlageret. (Tror jeg..) Å dette er vel grunnen til at mitt garnlager bare vokser og vokser, selv om jeg nå er blitt kjempeflink å bruke av det. Har vel det man kan kalle garnmani.

Så nå blir dragevottan ferdig, er jo bare litt igjen på toppen og en tommel. Hva skal jeg da strikke? Får sitte og fundere litt på det. Blir vel kanskje fra «strikkelista» eller så finner jeg noe kjempefint mens jeg snuser rundt på det store internettet. Vi får se hva det blir til.

Strikkeklem fra Inkes

#rauma #finullgarn #sisi #sandnesgarn #kramstua #mergarn #garnmani #lykke

 

Reklame

En kommentar om “Dagens høydepunkt

Kommentarer er stengt.