Jippi!!! Det er for lite garn

Når det å gå tom for garn skaper en lykefølelse. Ja ingen frustrasjon, bare lykke! Mange hadde vel blid frustrerte og kansje litt irritert for at di hadde bommet på garnmengden eller at det er feil garnmengde i oppskriften. Men ikke denne strikkeren.

Grunnen er veldig enkel, har gitt meg selv forbud mot å kjøpe garn! Ikke totalforbud, det er jo lov å kjøpe mer garn til di prosjektene jeg holder på med. Derfor denne lykkefølelsen, jeg får handle garn 🙂

Så i dag blir det en tur innom min lokale godteributikk Kramstua.

Dere har jo sett at jeg ikke klarer å følge dette selvpålagte forbudet helt, da jeg var i Asker ble det jo noen nøster ekstra i tillegg til det gråe garnet jeg trengte. Har bestandig et godt argument da, i Asker var dette bygave til meg selv.

Er spent på viljestyrken i dag, skal i allefall ha et nøste smart….

 

Strikkeklem fra Inkes

#tomforgarn #meregarn #lykke #shoppe #kramstua #smart #sandnesgarn #strikkelivet #strikking #blogglivet

Reklame