Islandsk strikk

Elsker strikkebøker, her finner jeg mye glede i hver side. 

I kveld har det vært Islandsk strikk, jeg har bladd å bladd i, har jo litt lyst å strikke meg en genser, litt egostrikk. Men vet ikke helt, er jo så glad i Ingrid puloveren min, så først tenkte jeg at den i sort med rosa mønster… men har jo den. Så hentet jeg fram en strikke bok fra min store bokhylle.

Etter mange runder rundt i boka sitter jeg igjen med to gensere.

en helt enkel men lekker genser, eller…

Riddari, men da i litt rosa farger…

Må gå i tenke boksen 🙂 Mens jeg strikker videre på di bestilte Life Såkks sokkan. Kom forresten ikke lenger enn at æ starta på dem, men æ har nu fargan klar til votta eller sokka, viktig det å, da slipper jeg tenke farger neste gang. Men har jo å di lilla Karivottan, å den lekre lua jeg fant For mange valg å for mye garn på lager 🙂

Oppskriftene ligger på Ravelry, der kan du se alle oppskriftene her,  om du ønsker og strikkke fra denne fine boken.

Strikkeklem fra Inkes

#egostrikk #isladsstrikk #nù #riddari #tenkeboksen #ravelry #strikkedilla #blogglivet #inkes

 

Reklame