Knute på tråden

Jeg som over hode ikke liker å feste tråder i mine strikketøy, prøver mitt beste på å ha minst mulig ender. Så når jeg vet at det skal rekke med et nøste til det jeg holder på å strikke, er jeg glad og vet at jeg bare må feste to tråder. Om det er en sokk da. Men så strikker mann, trekker ut tråd fra nøstet, meter for meter. Strikketøyet vokser og jeg er fortsatt i min gode tro på at jeg bare må feste to tråder. Da kommer det….

Grrrrrrrrrrrrrrrrr Knute på tråden!!! For meg er dette skikkelig nedtur. Men hva gjør man?

Jeg knytter bestandig opp knuten, for om du bare strikker videre, vil det bli en skikkelig klump på strikkingen. Er du riktig uheldig vil sokken du strikker få en klump under foten som irriterer når du bruker sokkene. Eller denne knuten ikke er knytet stramt nok og går opp når plagget er i bruk = hull!.

Så opp med knuten, å jeg får enda to tråder å feste, altså dobbelt så mange som da jeg startet. Skikkelig demotiverende, for en som i utgangspunktet miss liker å feste tråder. Lykken hadde vert om alle garnprodusenter sjaltet ut slike nøster og solgte di som 2 sortering. Da hadde vi som ikke liker dette hatt et lykkeligere strikkeliv, for vi er vel flere?

Strikkeklem fra Inkes

#knutepåtråden #ergerlig #inkes #blogglivet #allegarnprodusenter

Reklame