KAL

Sitter her og skal strikke ferdig bråtene på et par sokker. Å fikk lyst å vise der noen bling bling sokker jeg har strikket. For ullsokker kan også være bling bling 🙂

Litt pæler og man får et utrolig resultat. Disse sokkene har jeg strikket gjennom en KAL (knit a long) samstrikk på norsk. Å mønsteret vil bli lagt ut for salg når KAL’en er avsluttet. Det er så utrolig artig å være med på slike, skulle hatt mer tid i døgnet.

Gir meg masse inspirasjon, å ikke minst man utfordrer seg selv å strikker ting man kanskje ikke hadde valgt i utgangspunktet, men blir kjempe fornøyd med når man er ferdig. Å pæler er enkelt å tre på garnet mens du strikker, du trenger bare en liten tråd å hjelpe deg med.

Kjempe lyst til å lage en oppskrift med pæler på, er jo så dekorativt å vakkert!

Strikkeklem fra Inkes

#strikking #kal #strikkelivet #pæler #blogglivet #inkes #strikkedilla #varmeoggode #ullsokker

 

Reklame