Når det plutselig blir strikestopp

Mye på gang, mye følelser, mye savn, mye sorg, mye tanker, mye ideer, mye å sette seg inn i, mye inntrykk, mye drømmer. Å da blir det litt for mye tanker i min toppetasje, å da hender det en sjelden gang at strikkepinnene ikke lenger går av seg selv. Noe som ikke er likt meg, strikker jo fort en sokk på en kveld. Å kanskje blir det enda mer tanker av at pinnene ikke går.

For strikking er min yoga, da slapper jeg av, da koser jeg meg, da har jeg ro i sjela. Så når disse taktfaste «klikkene» fra pinnene ikke går av seg selv, vet jeg at jeg har litt for mye tanker. Det mest logiske hadde vel vert at å sette seg med strikkingen som er min lidenskap løste opp i dette og fikk roen i sjela tilbake, men nei. Har lært meg at man bare må brette opp armene og jobbe seg gjennom alle tingene, noen ting må man gjennom fysisk, å den den tar jeg i morgen. Andre ting må man bare snu savn må bli til gode minner, nye ting må man ta seg tid til å sette seg inn i, å ideer, drømmer settes ned på papiret.

Dagen i dag har i tillegg gått i ett, noe som ikke er vanlig i min hverdag, gjør meg både sliten og fylt med energi. En god prat kan ikke undervurderes, eller en kjæreste som får tankene dine på nye veier, bare ved å sitte ved samme bord å dyrke sin store lidenskap sammen med deg!

Lykkestund i heimen vår ❤

Så kjære strikkelyst jeg savner deg, du gjør alt det andre så mye lettere, kan vi treffes i morgen?

Strikkeklem fra Inkes

#strikking #sorg #minner #godestunder #tatakidet #lykke #kjærlighet

 

Reklame

2 kommentarer om “Når det plutselig blir strikestopp

  1. Inkes 19/10/2018 kl. 13:31

    frkace: Ja det er en meget koselig hobby 🙂

    Liker

  2. frkace 19/10/2018 kl. 08:26

    Koselig at du strikker 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.