Rosa ullsokker

I dag sto baking på listen over dagens gjøremål. Jeg er ikke noen baker, så motiverte meg selv med at jeg fikk strikket ferdig sokkene jeg holder på med mens kaka stekte. Men slik ble det ikke, jeg klarte selvfølgelig å kløne det til 🙂 Fikk meg et skikkelig brannsår, som må kjøles ned. Så her sitter jeg med to blemmer og en pose frosne erter på hånda.

Så strikkinga utgikk, å inn kom litt rydding i bilder. Da fant jeg et koselig bilde fra i sommer.

Strikking kan foregå hvor som helst, også ved et vann på fjellet en vakker sommerdag 🙂 Har bestandig med strikketøyet, vet jo aldri når man får lurt inn noen omganger.

Slik ble de ferdige sokkene.

Å så fant jeg bilde av noen rosa sokker jeg har strikket, siden vi nå er i Oktober, passer jo dette.

Kaka blei bra, men sokkan blei ikke ferdig, mangler bare litt vrangbord…

Strikkeklem fra Inkes

#strikking #strikkeute #sommerminner #klønat #rydderibilder #blogglivet #inke’s #sånnfårdetnestenbarebli #rosa

 

Reklame

2 kommentarer om “Rosa ullsokker

  1. Inkes 18/10/2018 kl. 19:55

    Victoria Larsen: Takk 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.