Orden i strikkesakene

Strikkepinner over alt, garn over alt det er min hverdag 🙂 Men jeg prøver å organisere strikkeverdenen min, for når det er en viss orden er det enklere og finne både oppskrifter, pinner og garn.

Hvem har ikke lett etter noe di vet di har? Som man vet man har lagt på en lur plass… Sånn har jeg det ofte. Derfor har jeg en og plan om å bli mer organisert. Strikkepinnene mine har jeg lenge organisert i en mappe koffert, egentlig beregnet til arkivering av papirer. Kjøpt på tiger store i Oslo for mange herrens år siden. Å her er jeg flink, legger alltid pinnene tilbake, når jeg er ferdig med et prosjekt!

Artig å vise fram det jeg har kontroll på 🙂

Men så er det ferdig strikkede plagg, di ligger litt over alt, noe i en kasse noe i en pose andre i en hylle på garnlageret. Noen er ferdig festet, andre trenger å bli ferdig festet. Dette finner jeg ikke nå system på, prøver og prøver. Kun i januar er det orden, da er det som regel bare noen produkter i en plastkasse. Så her har jeg en innsats å gjøre. Her har dere «galskapen» !

Flaut men sant, sånn er det!

Har nesten kontroll på garnet, det oppbevarer jeg i kasser. Sortert etter merker  og typer. slik at det skal være lett å finne det jeg trenger. Her er det mengden som er problemet, har alt for mye garn, å da mener jeg alt for mye! Men ikke her heller er det helt orden, for jeg er ikke flink nok til å legge tilbake garn, henter jeg opp noe, så blir det liggende oppe, å ender i en krok under hjørnebordet.

Tror vi «sparer» garnlageret til en annen gang 😉

Strikkeklem fra Inkes

#orden #system #strikkedilla #inkesstrikk #system

 

Reklame