Omgangsyke

En strikker er dessverre oftere enn andre utsatt for omgangssyke. Den inntreffer på di mest ugunstige tidspunkt, når man skal bort, har andre planer eller rett før man skal legge seg. Ingen har til nå funnet en kur for dette, eneste rådet som anbefales er å «la det stå til».

Fikk den i går kveld igjen, omgangssyken er ikke til å spøke med, ganske alvorlig når den slår til. Den setter alt annet på pause, det er bare den som står  i fokus, å klokka ignorerer den totalt.

Ble sent i går, jeg kjempet og kjempet, men det var ikke lett å måtte flere ganger bare innse det omgangssyken har kommet.

Hva gjør du når denne slår til?

Jeg vet at det ikke er så mye å gjøre, men prøver å forhandle med den, vi bruker å inngå en avtale. Omgangssyken trenerer bestandig denne avtalen, føler meg beseiret hver gang.

Men dere, det er vel egentlig ikke så ille?

I går kveld endte det her, starten er på bilde under. Så en liten bonus er det jo når omgangssyken slår til, prosjektene vokser i super fart 🙂 Så TAKK til omgangssyken for at den tok tak i meg i går, for nå blir vottene ferdig i dag!! Å takk for at den faktisk angriper med liv og lyst, trenger den av å til!

 

Strikkeklem fra Inkes

#omgangssyken  #strikking #strikkelykke #strikkelivet #votter #smaug #jennypenny #blogging #inkesstrikk

Reklame