Gikk på en smell

I dag skulle jeg innom butikken for å kjøpe Milo. Det er et must ved vask av ull.

Men den holdt jeg på å glemme, for som alltid måtte jeg bar gå innom garnhylla i butikken. Trener på å bare gå å se, for jeg har jo kjøpestopp på garn. Dette bruker å gå helt fint, begynner faktisk å bli ganske fint til bare å kjenne litt å se. For det må jeg, jeg må kjenne litt. Tror egentlig at jeg lider av en sterk grad av garnmani, å at det er like avhengighetsskapende som både røyk, snus og stoff, er jeg helt sikker på.

Det som skjedde i dag var at jeg gikk på en skikkelig SMELL. Da jeg kom til garnhylla på butikken hang det en stor plakat 40% på alt garn. Å alle mine gode forsetter, regler og begrunnelser, ble som blåst bort. Var alt for mange gode argumenter for å kjøpe litt basis farger fant jeg ut da jeg diskuterte litt med meg selv. For det ble enn kort indre dialog, å garnfornuften vant, å der sto jeg plutselig med kurven full av garn.

Så i lykke rus over påfyll til garnlageret tok jeg også med meg Familien sitt juleblad. Måtte tilbake i butikken for å hente det jeg kom for å kjøpe…

Så nå går maskinen på ullprogram og jeg sitter her med en kopp kaffe og blar i julemagasinet. Selv om jeg har litt jeg skulle strikket 😉

Dette er dagens «smell» 🙂 Koser meg! Nyt dagen du også, å trenger du virkelig garn stikk innom din lokale Coop Ekstra butikk, der er det 40% !! Bare et lite hint altså.

Strikkeklem fra Inkes

#ffamilien #coopekstra #garnsalg #garnmani #kjøpestopp #milo #lykke

Reklame