Den første snøeen

I dag kom den første snøen, våknet opp til at verden ute var blitt hvit. 1 uke seinere enn i 2017, husker det så godt for den første snøen kom da vi flyttet inn i huse vårt.

 Liker egentlig ikke kulden, men har mye ved vinteren jeg setter stor pris på. Lyset endrer seg, å det tunge høstmørket slipper taket. Men viktigst av alt med vinteren er at nå kan man bruke ull 24/7. Å da kommer alt til nytte som man gjennom årene har strikket eller fått i gave. Noen plagg er jo i bruk nesten hele året her nordpå, favoritt ullgenseren min Ingrid pulloweren ligger ganske langt fram i skapet.

Viktigst av alt er jo at det nå er ekstra hyggelig og sitte på kveldene med strikketøy, tente lys og kose seg.

I går var en ny kveld med litt omgangssyken, først strikket jeg meg tom for garn. Er så optimistisk at jeg alt for ofte tror det er nok garn når jeg starter. Så da var det bare og hive seg på nye prosjekter 🙂 Så det ble starten på et par nye votter, tror kanskje dette blir lilla Karivotta.

Så heldige meg fikk en tur innom Kramstua 🙂 Å i dag ble det bare ett nøste med meg ut, klapper meg selv på skuldra. Men jeg hadde jo begynt å bruke noe gammelt garn jeg hadde liggende, å ente opp med et helt annet merke for å få rett farg. Klarer du se det?

Så nå har jeg bare toppen på votten og tommeltotten igjen, så er enda et prosjekt fullført. Tørr egentlig ikke tenke på hvor mange slike halvstrikkede par, ikke ferdigstrikkede sokker som ligger i huset. Noen har jeg tatt vare på i årevis. Så 3 strikketøy samtidig, hjelper vel ikke på prosjekt fullfør.

Håper dere der ute er flinkere enn meg til å gjennomføre deres prosjekter 🙂

Ønsker dere en fin strikkende fredag!

Strikkeklem fra Inkes

#vinter #snø #prosjekter #prosjektfullfør #garnmani

 

 

Reklame

4 kommentarer om “Den første snøeen

 1. Inkes 27/10/2018 kl. 10:36

  NorskeTankeriDanmark: ❤

  Liker

 2. Inkes 26/10/2018 kl. 14:02

  NorskeTankeriDanmark: Jo det er koselig, må bare klare å se alt det positive i den kalde fine tia. Håper dere får snø til jul !

  Liker

 3. NorskeTankeriDanmark 26/10/2018 kl. 13:59

  Det er jo hyggelig med snø, er nok lenge til det kommer noe i Danmark

  Liker

Kommentarer er stengt.