Festing en lørdag morgen

Lørdagen starter med litt festing, høres sikkert litt rart ut for di som ikke strikker 🙂 At jeg starter dagen med festing altså. Har kaffe i koppen, heklekrok i hånda og saksa klar, da kan festingen bare starte. Som du som ikke er en strikker skjønner er det ikke snak om en lørdags fest på morningen, men festing av tråder.

Dette er det aller aller kjedeligste med strikkingen, har aldri likt denne delen. Men det må til om man skal få det ferdig.

Hær er innsiden ut, er den ikke vakker den også 🙂 Jeg ble tidlig opplært til at innsiden også skal være pen, hadde en håndarbeids lærerinne som var meget opptatt av at innsiden også ble inspisert 🙂

Så nå kan noen snart finne sine nye votter i postkassa. Veldig gøy for tiden når bestillingene kommer inn, har faktisk ikke tid til å starte på noen av di prosjektene som er på min «vil strikke» liste. Ego strikken får vente til etter jul.

Ikke så veldig mye garn jeg kaster, men denne ballen går rett i søpla. Hørte at i gamle gamle dager brukte di slike rester til å fylle puter. Da ble virkelig alt brukt.

Nå kan jeg med god samvittighet starte på neste votte par 🙂 Begynner faktisk å bli flinkere til å gjøre produktene fix ferdig. Er jo godt å vite at det ikke må gjøres senere.

Neste parr ut er grønne drager, gleder meg. Garn og pinner ligger klart her.

Strikkeklem fra Inkes

#votter #smaug #karivotta #festing #nyttopplegg #strikkeglede #blogglivet #inkesdesign #inkesstrikk

 

Reklame

4 kommentarer om “Festing en lørdag morgen

  1. Inkes 27/10/2018 kl. 14:20

    Victoria Larsen: Tusen takk 🙂 Er utrolig hyggelig når jeg får skryt!!

    Liker

  2. Inkes 27/10/2018 kl. 13:28

    NorskeTankeriDanmark: Alle kan lære, man må bare begynne å øve 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.