Hoppe ut i noe nytt

Mandag morgen, sitter her med kaffekoppen og hører på radioen. Strikketøyet er ikke kommet i hendene enda, sitter her og bare nyter morgenen. Ute er det kaldt gradestokken er blå, brrr. Men ut på tur skal vi, jeg og Illu. Selv om det er kaldt skinner sola, så jeg skal nyte solstrålene på tur i dag. For her oppe i Vadsø er det ikke lenge før sola blir borte en stund og vi bare får det magiske blå vinterlyset. Er utrolig viktig for meg å få disse turene hver dag, gir kropp å sjel masse påfyll.

Sitter her og gruer meg litt til noe jeg har hoppet ut i, noe jeg aldri har gjort før. Akkurat som da jeg startet denne bloggen, klump i magen og kjempe skummelt. Men når jeg ser tilbake har jo denne bloggen bare vært positiv, fått så mye koselige meldinger. Å det setter jeg stor pris på ❤

Bloggen hadde jeg tenkt på i mange år, men så kom bestandig alle di negative tanker; Ingen vil lese det du skriver, det er så mange strikkeblogger, hvorfor tror du at du er noe, ha ha ha skal du. Dette var tanker som fikk meg til ikke å gjøre dette! Men folkens ikke hør på disse tankene i ditt eget hode! Grunnen til at jeg turte å starte var faktisk en liste over hva jeg ville og hvorfor. Bloggen har på denne korte tiden blitt så positivt mottatt og gjort så mye positivt for min egen del.

Å så har jeg gjennom bloggen fått mulighet til å delta på et supert prosjekt med Anne Britt ❤ og Peter ❤  Der vi jobber og lærer om oss selv og SoMe (sosialemedier). Har lenge hatt Instagramkonto, men aldri brukt denne aktivt, nå er dette blitt kjempe gøy å jobbe med. Facebook har jeg brukt i mange mange år, nå bruker jeg den litt annerledes enn før, å det er så gøy å se hvor mange mennesker som faktisk er innom å titter på det jeg velger å dele med dere. Så TUSEN TAKK alle dere! Å ❤ TUSEN TUSEN takk kjære kjæreste, for at du heier og støtter og er her for meg!

Det å hoppe ut i noe nytt har for meg vært veldig viktig, det har gitt hverdagen min mer innhold og mening. Å det kjenner jeg virkelig på kroppen har vært viktig, både på godt og vondt. Kan jo fortelle dere at jeg har diagnosen fibromyalgi, den har snudd opp ned på livet mitt, på mange plan. En av di positive tingene er at jeg nå fokuserer masse på det positive og hva jeg klarer. Fokuserer ikke på smerten og det jeg ikke klarer, er heller fornøyd med det jeg klarer og får til!

Formen på bloggen blir nok litt til etter som jeg og den vokser, hoppet litt ut i det før alle planer var spikret. Spent selv på hva jeg vil ha fokus på i tillegg til strikking, å hvor mye eller hva jeg vil dele.

Hva er nå det skumle jeg har hevet meg på, jo salgsbod på en julemesse. Aldri gjort dette og er så spent og nervøs på om folk vil like det jeg har laget, vil di kjøpe det jeg har laget? Strikker jeg ting andre ønsker, svaret det er jo ja. Strikker masse på bestilling, også nå om dagen.Tror at dette egentlig kan bli en hyggelig opplevelse, det er jo derfor jeg har bestemt meg for å prøve. Så hvorfor gruer jeg meg egentlig? Si det, må nok jobbe bort litt negative tanker, for egentlig er jo dette som bloggen bare positivt.

Illu

Så nå skal jeg ta på favoritt genseren min, ta med min aller beste venn Illu og rusle meg en tur, å vet dere lengden på turer er ikke viktig det er viktig å komme seg ut. Noen dager går vi lange turer, andre dager blir det bare en runde i nærmiljøet, men uansett har vi vert ute og fått nye inntrykk og frisk luft. Å så har jeg jo noen pakker og sende ut i verden med mine produkter i dag, det er kjempe gøy!

Strikkeklem fra Inkes

#hverdagen #tørreåfølgehjertet #hoppeutidet #åpenogærlig #strikkelivet #fibrolivet

 

Reklame

2 kommentarer om “Hoppe ut i noe nytt

  1. Inkes 29/10/2018 kl. 13:29

    Tonje: Tusen takk skjønne du 🙂 Dette prosjektet har vert så viktig og givende for meg!

    Liker

  2. Tonje 29/10/2018 kl. 13:02

    Du gjør en kjempe bra jobb på instagram om dagen 😀

    Liker

Kommentarer er stengt.