UFO er i hjemmet

Hm.. tror dere ikke jeg fant en ufo nederst i garnkurven på stua, nei jeg fant faktisk 2…. UFO er er prosjekter som blir liggende og ikke blir ferdige.

Denne laget jeg i ’17 på den her tiden tenker jeg, synse denne Rudolfen var så utrolig søt at jeg bare måtte få den på noen sokker.

Å siden det nå snart er jul igjen, er det vel på tide og strikke den ferdig. Men med så mange andre UFO er som blir liggende, husker jeg jo ikke hvilket garn jeg brukte på hælen og tåa. Så det ender vel opp med at jeg som så mange ganger før, bare må rekke opp den som er ferdig og strikke på nytt.

På disse sokkene har jeg valgt å brodere på motivet, heldigvis er denne jobben gjort på begge. Å når jeg finner disse tenker jeg, hva i alle dager var det som kom i veien for å strikke di ferdig? Er jo nesten i mål jo, å nå må jeg rekke opp og er langt fra ferdig. Vet at jeg noen ganger tester nye mønster eller at strikketøyet ikke blir noe fint, da skjønner jeg at jeg gir opp og levner det. Men disser er jo ikke i den kategorien.

Så nå er disse og på den berømte strikke lista mi, er kansje noen som ønsker seg disse til jul 😉

Å så var det den andre UFO i kurven da….

Dette er et prosjekt jeg ga opp! Men den er jo også nesten ferdig, men husker godt at jeg i frustrasjon trakk ut pinnen fra sokk nummer to, men er nok bare å ta tak i det å strikke dem ferdig. Ullsokker varmer jo like mye uansett hvordan di ser ut 😉

Dette var en ny måte å strikke ull sokker på som jeg ble nysgjerrig på, men den falt ikke helt i smak som dere ser. Var dette med å fullføre ting da… å denne vet jeg virkelig ikke hvor jeg fant oppskriften, så her blir det nok rekking og garn til noen nye sokker som er det realistiske.

Lurer litt på hvor mange UFO er det finnes rundt omkring i alle strikkeres hjem?  Skal vi ta i et tak å fullføre noen av disse kanskje?

En annen ting med UFO er at di spiser strikkepinner, som dere ser er det på disse to rundpinner, så kanskje ikke så rart at jeg ikke finner di pinnene jeg vet jeg har inni mellom.

 

Strikkeklem fra Inkes

#ufo #ullsokker #ferdigstilling #tatak #måfullføres #håpløst

 

Reklame