Strikke glede

Fikk endelig lagt opp til nye votter i går, å det ble Karivotta i lilla, fargene var skikkelig fine sammen. Har brukt Sisu fra Sandnes og Finullgarn fra Rauma. Når jeg har strikket samme mønster noen ganger sitter det nesten i fingrene, så nå gikk det fort fram over. Men må fortsatt ha oppskriften så jeg kan sniktitte litt, men nå trenger jeg ikke flytte markøren linje for linje. Mønsteret er på en måte lagret i hode, å jeg vet hvordan neste omgang skal være.

 Ønsker du å strikke Karivotta finner du mønsteret på Ravelry.

Neste parr blir i koks grå og hvit eller sort og hvit, må se hva som blir finest, å så tror jeg at kanten oppå må bli i lilla. Vi får se hva jeg finner ut.

Ble det ikke vakkert?

I går ble jeg endelig ferdig med Smaug dragevottene, er faktisk mye arbeid med den siste finishen på disse. Blir mye tråder og feste, å det er ikke akkurat min favoritt syssel. Mye annet som ble gjort innimellom hver tråd, ikke rart det tok tid. Men til slutt ble di fix ferdig, samlet alle dragene jeg har strikket, å di er jo utrolig kule da. Er kjempe fornøyd med dem, men nå blir det en stund til neste drage blir laget.

Så nå kan to par pakkes og sendes av gårde til nye hender 🙂

Er bestandig hyggelig når jeg får bestillinger og oppdrag, å gleden med å strikke til noen som virkelig ønsker seg et strikkeplagg, varmer mitt strikke hjerte. Så nå går pinnene mine i full fart så alt skal bli ferdig til jul 🙂

Strikkeklem fra Inkes

#karivotta #smaug #inkesstrikk #inkesdesign #sandnesgarn #sisu #rauma #finullgarn #bestillinger

 

Reklame

2 kommentarer om “Strikke glede

  1. Inkes 01/11/2018 kl. 17:01

    Victoria Larsen: takk 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.