Hærlig FREDDAN

I dag ble jeg vekket av min kjære som kom innom hjemme for å hente noe han hadde glemt, ❤ å det var en fantastisk start på dagen!

Kaffe i koppen, litt strikking, fikk ferdig en Karivott i går, så nå er den andre på vei. Å dere, jeg festet alle tråder før jeg startet på nummer to, bare å sy opp brettekanten igjen. Siden den er svart må jeg jo sitte med «pannelampa» å det passet ikke foran tvn i går kveld. Får ofte spørsmål om hvor lang tid jeg bruker på en vott eller sokk, det varierer litt, men disse er nå blid enkle og strikke da mønsteret sitter i hode. Så da er det en om dagen 😉

Mens jeg satt her skinte sola så innbydende inn vinduet, at det faktisk var enkelt å komme seg ut på tur i dag. Å siden det nå har vert snø en stund å litt mildvær å så frost igjen, ble det sparketur 🙂 Årets første! Er så glad di dagen jeg faktisk klarer og komme meg ut på tur, nyter virkelig di dagene kroppen min spiller litt på lag. Så nå håper jeg ikke at denne herlige økten, ikke straffer meg seinere i dag.  Fibrokropper lever jo sitt eget liv, ikke bestandig jeg og kroppen er enige om hva som er best.

Er ikke dette vakkert?

Det er fantastisk å lufte både kropp og hode med slik vakker utsikt. Nyter virkelig den lave solen, nå før den snart blir borte.

Inne igjen er det varm kaffe og strikketøy, så nå skal jeg bare kose meg til kjæresten er ferdig på jobb. Ønsker dere alle en riktig fin freddag!

Strikkeklem fra Inkes

#karivotta #sparketur #kaffe #hund #hærlig #glede #nyterlivet

Reklame

6 kommentarer om “Hærlig FREDDAN

 1. Inkes 03/11/2018 kl. 09:54

  homemadebyf: Det synes jeg også 🙂 Takk!

  Liker

 2. Inkes 02/11/2018 kl. 18:05

  Helene Cecilia: Fibro kroppen tålte det, men fikk meg en liten migrene smell, men tok bare en medisin dose og skal nyte kvelden. 🙂

  Liker

 3. Inkes 02/11/2018 kl. 18:04

  Victoria Larsen: Tusen takk 🙂 Det er fra Kari Traa sin genser, jeg har selv laget votte mønsteret selv.

  Liker

Kommentarer er stengt.