ÅÅÅÅÅÅÅ NEI å nei å nei

Å gleden du kjenner når du nærmer deg slutten på et plagg, er så deilig. I dag viste jeg at di lilla Karivottan ville bli ferdig, hadde bare tommelen igjen..

MEN så oppdager jeg en mega tabbe, hær har det gått for fort i strikkinga foran tvn i går, på bordet foran meg ligger det to høyre votter GRRRRRRRR.

Så nå ligger den «andre» høyrevotten hær!!

Finnes ikke nå verre enn å rekke opp, å nei jeg er ikke så motivert til å starte på nytt. Men har jo en god plan om ikke å få UFOer så det er bare å ta fatt.

Motivasjonen er at jeg ikke trengte å rekke opp alt, kan jo starte fra tommelen og opp. Å jeg som i går strikket feil en gang, å måtte rekke opp 5 cm, var da ved godt mot, men men. Noen strikke prosjekter lever et eget liv og bare lager trøbbel. Denne «andre» høyrevotten har virkelig gitt meg gråe hår. Så lysten til å legge den nederst i strikke kurven var stor. Men den strikker seg ikke selv!

Så dette var synet som møtte meg, å siden jeg ikke kjenner noen damer med to hender var det jo bare ett alternativ, det verste, rekke opp!!!

Dette var lørdagen sin det, planen var å få disse ferdig og få lov til å starte på nye votter som er bestilt, men men jeg tar fatt å strikker videre, så får jeg kanskje lov til å starte på nye i morgen 😉

Strikklem fra Inkes

#rekke #rekkeopp #tohøyre #kjedelig #startepånytt #strikkelivet #strikkedilla #blogglivet #nedtur

 

 

Reklame

2 kommentarer om “ÅÅÅÅÅÅÅ NEI å nei å nei

  1. Inkes 04/11/2018 kl. 14:27

    Helene Cecilia: Det er kjempe kjedelig, særlig når man nesten tror man er ferdig, men strikket fort en ny 😉 Å tusen takk, setter stor pris på rosen 🙂

    Liker

  2. Helene Cecilia 04/11/2018 kl. 11:43

    Åh, å rekke opp er det verste som finnes! De blir kjempefine da<3

    Liker

Kommentarer er stengt.