Ballerina tøfler

Helt tilfeldig snublet jeg over oppskriften til disse, på en gruppe på Facebook 🙂 Av å til er det litt rart hvordan vi kommer over oppskrifter vi strikkere bare forelsker oss helt i ❤ For jungelen av oppskrifter er gedigen, finnes så mange utrolig flinke designere!

Disse tøflene jeg nå har lagt min elsk på, før di er strikket er Ballerina tøflene,  designet av @frkaksnes, eller som hun egentlig heter Kairi Aksnes. Å hun har masse vis av utrolig fine design, anbefaler dere sterkt å følge henne på Instagram eller Ravelry.

Så det var rett inn å kjøpe oppskriften, jeg må jo ha den klar når jeg er ferdig med Karivottan som står for tur. ( PS Snart i mål med å strikke den nye venstre votten ). For når jeg er klar til å legge opp må jeg ha oppskriften klar.

 

Bilde er lånt med tillatelse fra @frkaksnes
 
Så nå er det rett ned på garn lageret for å finne fram garn til disse herlige tøflene 🙂 Tror nok at disse blir å finne som julegaver i år, kanskje du også strikker slike og pakker inn til en som trenger gode varme tøfler. Er så koselig å gi gaver som varmer ❤
 
Strikkeklem fra Inkes
#ballerinatøfler #frkaksnes #nyfavoritt #julegavetips #åretsjulegave #strikkedilla
 
Reklame

2 kommentarer om “Ballerina tøfler

  1. Inkes 04/11/2018 kl. 14:28

    Victoria Larsen: Ja di er så herlige, elsker disse 😉

    Liker

Kommentarer er stengt.