Når man bare MÅ strikke noe

Å nå fikk jeg endelig brukt dette herlige nøstet med Pus fra Du Store Alpakka, rosa fargen er bare helt sukkersøt. Så det var ikke tvil om at dette måtte jeg ha med meg hjem, men det er mange herrens år siden. Det har bare ligget på garnlageret og ventet og ventet.

Så herlig når jeg endelig får brukt garn jeg har ønsket å bruke lenge, til disse tøflene kombinerte jeg Pus med rosa baby ull fra Gjesdal, det ble så lekkert.

Har dere gjettet hva jeg nå har strikket? Det er selvfølgelig di super søte Ballerina tøflene jeg kom over i går. Så ble ferdig med di lilla Karivottan i full fart i går, tommel og hele pakken, festet tråder men sydde ikke opp brettekanten da…

Se hvor lekkert ❤

Mønsteret var kjempe enkelt og godt beskrevet, så ikke vær redd for å prøve, dette får alle til. Å slike mønster er herlige å strikke etter.

Så med pinne 4 å godt pågangsmot heftet det ikke å strikke en Ballerina tøffel i går kveld. Selv om jeg har flere Karivotter som skal strikkes, må jeg ha litt annet å strikke på innimellom det gir meg mer strikkelyst.

Se så søte di er på, virkelig en super gave å gi bort til noen du er glad i ❤ Å nå er nummer to på pinnene, må jo ha en til hver fot 🙂 Disse blir det garantert strikket flere par av!!!!

Strikkeklem fra Inkes

#ballerinatøfler #småstrikk #kjapptstrikket #pus #dustorealpakka #babyull #gjesdal #frkaksnes @frkaksnes #strikking #strikkedilla #garnlager

Reklame