Julekalender

Jippi Julekalender!!!

I dag er det første luke i Jorid Linvik Design sin julekalender, å jeg gleder meg enormt til å legge opp til årets julevotter. Dette er en julekalender for strikkere der Jorid deler ut oppskriften på noe som blir super søte votter i bolker. Å være med på dette er noe som setter meg i julestemning!

Tror det er 3 året jeg nå er med på dette, merker av lukene i min kalender så jeg er klar til å hente ned neste luke, så gøy syns jeg dette er.

Så har du lyst på litt koselig strikking fram til midten av desember, hiv deg med. Dette er et perfekt strikketøy å ha i tilleg til det du måtte ha på pinnene.

Legger ved et bilde av mine votter fra 2017. Er di ikke vakre, jeg ga disse bort til Krampenes Sanitetsforening, ble brukt som premie i loddsalget på årets julemesse. Det er jo stas, at di synes di var så pene at di burde være premie 🙂

Anbefaler dere å bli med på dette, Jorid trekker også ut noen som får premie når julekalenderen er over.

Strikkeklem fra Inkes

#joridlindvikdesign #julevott2018 #julekalender #småstrikk #votter

Reklame

6 kommentarer om “Julekalender

 1. Inkes 12/11/2018 kl. 10:24

  Iver Valved Korsvik: Så koselig at du liker min blogg, tusen takk! Er glad i dikt så din må jeg nok inn å lese litt på 🙂

  Liker

 2. Iver Valved Korsvik 12/11/2018 kl. 10:19

  Hei på deg du har kjempefin blogg vil du se på diktene mine ❤️ Å hjerne følge meg på Min vei 😊 du har verdens fineste blogg eit godt innlegg ❤️ Ha ein fin dag videre😊følg meg hjerne

  Liker

 3. Inkes 12/11/2018 kl. 10:06

  NorskeTankeriDanmark: Å ja, super julekoselig ❤

  Liker

 4. Inkes 12/11/2018 kl. 10:06

  Helene Cecilia: Ja dette blir julekoselig ❤

  Liker

Kommentarer er stengt.