Hverdagslivet

I dag har fibrokroppen min satt ned fart og tempo på alt. Så da er det bare og tilpasse seg å gi kroppen tid og ro.

En fotan på bordet dag, bare det at jeg ikke får fotan opp på bordet da 🙂 Puslet med trådfesting og pakking av ferdige votter som postmannen skal få bringe videre. Så hyggelig å sende av gårde pakker som jeg vet vil varme. Det gir tiden det tar og strikke en varm mening og glede.

Å så har jeg endelig fått startet på Lørdagsvotten, selv om det er tirsdag. Passer meg perfekt i dag og bare strikke med en farge og slippe og bruke hode på mønster. Er bare en flette på disse nydelige vottene og det skal jeg nok klare 🙂

Så herlig å kunne starte på nytt prosjekt, gir meg en enorm glede, å det trenger man på en dag som dette.

Strikker Lørdagsvotten i det nydelige Mirasol, alpakka garnet, i en hærlig blåmelering.

Har jo en liste over ting jeg ønsker og strikke, liker og notere ned mine oppskrifts «funn». Sånn at jeg bare kan hente fram listen når jeg har tid til et nytt prosjekt.

Hær er noe av det jeg ønsker og legge opp til:

  • Lørdagsvotter Å di er på pinenen nå!!
  • 1-2-3 tøfler
  • Lue fra mittdesignmarianne
  • Genser til meg selv
  • Strikke test vott av hjerte mønsteret mitt

Så nå er det postkontoret NeXT før jeg strikker videre på Lørdagsvotten, ha en strålende dag med eller uten strikketøy 🙂

Strikkeklem fra Inkes

#pakker #lørdagsvotten #strikkeglede

Reklame