Eliesjal

Eliesjal

Vi er nå inne i adventstiden, en tid fram til jul som skal fylles med ro, minner og masse glede. Jeg håper så mange som mulig velger å legge bort alt stress og heller velger å nyte tiden. Å for meg er strikking en ting som både skaper ro, minner og sprer glede. Derfor har jeg gledet meg til dette innlegget lenge…

Som dere vet strikker jeg modeller for Viking garn, men elsker å bidra til andre flinke norske designere. Nå har jeg vert så heldig å få hjelpe @made_by_annsilje, eller som hun egentlig heter Ann Silje Rollnes   Ved å trykke på linkene kommer dere til oppskriften.

Å når man teststrikker koser man seg, å har så lyst å dele, men man må sitte på gjerdet å vente til designeren legger ut oppskriften. Men nå endelig kan jeg dele dette fantastisk deilige sjalet med dere. Det som er så deilig med denne oppskriften er at du faktisk kan bruke akkurat det garnet du selv ønsker, å det er så supert. Jeg strikket mitt i Myk bris og babyull merino fra Europris. Å det ble så utrolig deilig å mykt!

Fletten nederst på sjalet er bare prikken over i en.

Å ikke bare kan du velge ditt favoritt garn, men dette er også perfekt tv strikk. Kan det bli bedre?

Så om du ønsker og strikke et slikt et til deg selv eller en venn, lager du dette fort nå før jul.

Så her sitter jeg og bare koser meg med å endelig få lov til å dele dette med dere!

Strikkeklem fra Inkes

#eliesjal #sjal #europris #glede #dele #adventstid

 

Reklame

2 kommentarer om “Eliesjal

  1. Inkes 01/12/2018 kl. 17:54

    homemadebyf: Ja dette er så utrolig nydelig 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.