Myke pakker

Myke eller harde pakker?

Fra meg kommer det en del myke pakker, det er vel ingen overraskelse 🙂

Men hva foretrekker vi å få? Di fleste barn sier nok harde pakker, men jeg har noen barn jeg kjenner som ønsker seg myke pakker til jul. Di ønsker seg nye ullsokker eller en fin strikka genser. Men vil nok tro at di fleste barn foretrekker di harde pakkene.

Men etter som vi blir eldre, så setter vi kanskje mer pris på di myke pakkene. Vi ønsker oss også myke pakker! Jeg har flere på min julegaveliste som har klaget det året det ikke ble myke pakker fra meg, å det er jo litt moro da. Er så moro å gi gaver som er strikket, til folk som ønsker seg dette.

Har nå hele julegavelisten i OK modus og bare to pakker igjen å pakke. Å det er en og følelse, å til å med uten å stresse.

I år har jeg hadd fokus på #0stress før jul, å bruke tiden på å nyte disse herlige adventsdagene. Å det har vert en herlig desember til nå, så dette skal innføres som en fast tradisjon.

Men selv om alle pakker er i «boks», ligger ikke strikkepinnene i ro. Må jo ha noe på pinnene.

Så her er det herrevotter med det kule drage mønsteret som strikkes, har to par som jeg håper blir ferdige før den 24, siden jeg vet di skal bli gaver. Synes det er så kult at dette mønsteret passer både til liten og stor 🙂 Har du også lyst til å strikke disse? Da finner du mønsteret her.

Her er fargene på dragene, lekkert!

Skremmende drager, før øynene kommer på.

Så nyt di siste dagene før jul og kos deg masse!!

Strikkeklem fra Inkes

#smaug #dragevotter #kauni #julegavestrikk #småstrikk #votter

 

 

Reklame