Mønster på Ipad

Nesten alle strikke prosjektene mine har en oppskrift, før hadde jeg den bestandig på papir. Men i disse miljøtidene begynte jeg å lete etter en app som lot meg laste inn oppskrifter og holde rede på hvor jeg er i oppskriften.

Det er mange apper der ute, har prøvd flere men har funnet en jeg liker, og som er lett og bruke.

Denne heter Knit Companion, å kan lastes ned gratis til ditt nettbrett. Jeg har kun brukt gratis versjonen, den inneholder alt det jeg føler jeg trenger. Men det finnes tillegg du kan kjøpe i denne appen, om du vil det. Viktigst for meg er at jeg kan laste inn mine oppskrifter fra pdf filer.  Og at jeg hele tiden kan holde styr på hvor jeg er i mønsteret. Du kan også koble appen opp mot Ravelry, kjempe smart.

Så her er en app for alle, ikke innviklet, lett og bruke. Test den ut du også, jeg liker å kunne spare noen trær samtidig som det er smart.

Strikkeklem fra Inkes

#strikketips #inkesstrikk #knitcompanion #mønsterstrikk

Reklame