Tiaratirsdag

#tiaratirsdag

Ja hva er #tiaratirsdag? Det er en dag der vi skal feire oss selv og sette pris på den vi er. Budskapet er: DU ER GOD NOK SOM DU ER, JENTE! BLI GLAD I DEG SELV! Dagen er startet av tiaratirsdagens grunnlegger Anne Suhdmann. Altså så enkel som bare å tette opp ryggen, være stolt av seg selv. Vi må bli flinkere til å feire oss selv.

Min tiara var usynlig

Jeg hadde ingen tiara, tok bare på meg min usynlige! Den er foresten gitt videre, så nok en flott dame kan være med å feire tiaratirsdag. Å det er det som er poenget, du trenger ikke ha en tiara, den kan godt være usynlig, bare du tar den på. Mange har en bulkete en, en som er litt støvete eller en på snei.

Strikket meg en tiara

Jeg fant fort ut at den usynlige måtte få en erstatter, så hva gjør en strikker? Selvsagt, strikker en. Å det var jeg så sikker på at om til å bli den eneste strikkede tiaraen. Tenk så feil kan man ta.

Min strikkede tiara

Den strikkede tiaraen min blei selvfølgelig med på tirsdagsbildene mine, å vet dere den blei så godt mottatt. At jeg nå har spredte flere slike rundt om i Norges land. Å enda flere er damer venter på sin tiara.

Jeg er både rørt, glad, stolt og veldig veldig takknemlig. Tenk at min egendesignede tiara, kan få være med på å spre denne dagen 🙂

Tiaraer jeg har strikket på bestilling

Så hver tirsdag sprer jeg litt glede med min tiara på Instagram, litt ekstra glede og glitter i hverdagen. Den beste tirsdagen er #tiaratirsdag, for det å sette litt mer pris på oss selv slik vi er, er så hærlig. Er dagen litt dritt, er det bare og sette tiaraen på og dagen blir straks litt bedre.

Vi damer er for dårlige på å feire oss selv og sette pris på den vi er, å det vi får til. For meg har denne herlige tirsdagen vert med på å løfte en litt tung hverdag som kronikker med fibro. For også jeg som til tider føler at jeg bare er en skygge, er GOD NOK!

Designer nå mønster

Siden denne har blid så populær, designer jeg nå mønster og kommer til å legge det ut på Ravelry når det er ferdig. Slik at alle som vil kan strikke seg in egen tiara. Å igjen dette er så overveldende at jeg er litt «redd» for hvordan mønsteret blir mottatt, for nå tenker jeg litt som jeg gjorde når jeg strikket min, det blir nok bare denne. Men setter tiaraen på å retter meg opp i ryggen, å tar mot til meg og legger det ut 🙂

Stolt tiaratirsdag ambassadør

Så den beste tirsdagen er #tiaratirsdag, å kunne være med å spre dette fantastiske budskapet er en ære, har fått tittelen ambassadør, den bærer jeg med ære.

Så bli med å feire deg selv!!!!!

Strikkeklem fra Inkes

Reklame