Frøkenflettegenser

Så gøy å kunne teststrikke

Da er min egen #frøkenflettegenser ferdig, igjen har jeg fått lov å hjelpe flinke designer Made by Annsilje.  

Å genseren ble tatt i bruk med en gang 🙂 Strikket min i Alpaca Bris fra Viking garn, her er det masse farger og velge mellom. Min er strikket i den turkise 329.

Frøkenflettegenser

Ego strikk

Det er ikke ofte jeg strikker noe til meg selv, så gleden av å gå i denne genseren i dag er helt fantastisk. Garnet hadde jeg liggende, kjøpt på Kram Stua. Men jeg hadde ikke funnet meg en oppskrift jeg ville ha.

Så da Ann Silje søkte etter test strikker var jeg ikke i tvil om hvilket garn jeg ville bruke. Deilig å ha ting klart når oppskriften kom, var bare og legge opp og starte .

Den orginale genser oppskriften har en halskant på 3 cm, det er meget pent, men som dere vet setter jeg som regel mitt eget preg på plaggene på en eller annen måte. Så på denne genseren ble det en høy hals 🙂

Frøkenflettegenser
Frøkenflettegenser

Fletter

Flettene på armen er så dekorative, synes dette designet er så nydelig, liker godt når det bare er enkle detaljer som kommer godt fram. På denne genseren strikker du flettene helt opp til halsen, det gjør den så lekker.

Det er en lett genser og strikke, tykke pinner og veldig lettfattelig oppskrift. Å om du aldri har strikket fletter før så er det meget enkelt, ser bare så avansert ut. Så ikke la deg stoppe av det om du liker genseren.

Oppskriften blir nok tilgjengelig ganske snart, klikk deg inn på Ravelry siden til Made by Annsilje da ser du om den har kommet/ er kommet.

Strikkeklem fra Inkes

#frøkenflettegenser #alpacabris #egostrikk #inkesstrikk #genser

Reklame