Mange strikketøy på en gang?

Hvorfor?

Jeg MÅ ha flere prosjekter på en gang. Men hvorfor er det sånn, jo for at jeg skulle kunne variere og ikke gå lei.

Mange strikketøy på en gang
Mange strikketøy på en gang

Skal jeg strikke på bestilling tenker dere vel at da strikker hun bare på dette, nei faktisk ikke. For jeg har en tendens til å gå lei et strikketøy, selv om det er en bestilling.

Å så er jo ikke alle strikketøy like lett å ta med, eller strikke på forran tv’n. Så dette er også noe jeg tar hensyn til når jeg legger opp til et nytt prosjekt.

Å nei det går nok ikke noe saktere selv om jeg har flere prosjekter samtidig, jeg klarer heller og strikke litt på alle og strikke mer.

Hadde det bare vert det ene, hadde jeg bare strikket litt og lagt det fra meg. Nå strikker jeg mest på bestillings strikke tøyet. Det fører til at jeg kanskje får 3-4 økter på bestillings strikken og ikke bare en.

Hvor mange har jeg nå?

I alt 4 strikketøy, der 3 av dem er sokker, så egentlig er det vel 7 enkeltplagg.

To av disse prosjektene er på bestilling, ullsokker til mitt «bonus» barnebarn og de lange legg varmere.

Di lange leggvarmerne som dere ser på bilde under er jo i sort og strikkes i 2 rett, 2 vrang. Dette er et strikketøy en lett blir lei av og trenger godt lys når man strikker. Men er på tykke pinner så det går egentlig fort. Strikkes også rundt på rundpinne, men ikke lett å ta med.

Lange leggvarmere
Lange leggvarmere

Di små ullsokkene strikkes også i vrangbordstrikk 1 r og 1 vrang. Litt samme ulla men disse strikkes i tillegg på pinne 2,5. Fine og ta med, tar liten plass og er uten mønster.

Små tynne ullsokker
Små tynne ullsokker

Så er det tykke ullsokker som jeg skal kunne ha over ett par ullsokker til, disse er i glattstrikk og strikkes på i «blinde». Å så er di til meg selv som fryser sånn på føttene. Men litt større strikketøy som tar litt plass, disse er skikkelig tv strikk. Oppskriften er på engelsk, å du finner den her.

Tykke ullsokker
Tykke ullsokker

Det siste er et par ullsokker der jeg ønsket å bruke opp noe restegarn. De er fra en finsk oppskrift, skjønner ikke finsk men ser tall og har fått litt hjelp til oversettelse. Men strikket en hæl jeg kan 😉 Di krever at en følger litt med, å teller omganger. men så gøy å strikke, selv om mønsteret er såre enkelt. Om du har lyst finner du den finske oppskriften her.

Restegarn sokker
Restegarn sokker

Er du som meg?

Tror vi er mange strikkere som er litt slik at vi har et prosjekt til en hver anledning. Har du tenkt over hvorfor du har det sånn?

Å er du ikke som meg test det ut legg opp til et strikketøy til å se om du ikke blir mer strikkeaktiv.

Så nå mens jeg har sittet her og skrevet dette blogginlegget, har jeg også strikket på di lange leggvarmerne 🙂 Man kan få gjort noe strikking innimellom mens man tenker og venter på at bilder skal lagres. Jeg tenker bedre med et strikketøy i hendene.

Strikkeklem fra Inkes

#strikking #strikkedilla #flereprosjekter

Reklame

4 kommentarer om “Mange strikketøy på en gang?

  1. inkes strikk 07/03/2019 kl. 11:32

    Hei! Så hyggelig at du har kommet hit, setter stor pris på deg. Ja jeg tror vi er mange som er ivrige etter å legge opp 🙂 Tror det skal være sånn om man er hektet på strikking!

    Liker

  2. Frida 23/02/2019 kl. 23:32

    Jeg er helt håpløs på å starte på nye prosjekter, hehe. Men føles godt ut at jeg ikke er alene. Og det er jo veldig sant, man går ikke så fort lei 🙂 veldig hyggelig å finne deg igjen 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.