Om meg

Så hyggelig at du vil vite litt mer om meg Inkes Strikk. Å nei jeg heter faktisk ikke Inke, men Ingeborg. Fikk dette kallenavnet da jeg gikk et år på folkehøyskole på Fannrem. Å når jeg startet min SoMe verden valgte jeg å bruke dette framfor mitt eget.

Jeg har strikket siden lenge før jeg begynte på skolen, men startet ikke opp den aktive strikkingen før jeg var 21 år. Siden da har jeg strikket, strikket og strikket. Å jeg strikker alt, men liker best sokker og votter det går fortest.

Strikker modeller for Viking garn, di du ser når du kjøper oppskriften. Har også begynt å lage mine egne oppskrifter og begynte i 2018 å selge disse på Ravelry.

Er født i 1979, vokst opp i Finnmark. Har bod mange år i Trøndelag før jeg igjen flyttet nordover. Stortrives i Vadsø.

Har garnmani og nesten en liten garn butikk i kjellern, der jeg kan hente opp skatter av nøster til mine nye prosjekt. Strikkebøker har jeg også et godt utvalg i, her henter jeg masse inspirasjon og strikkeglede.

Strikking er nå min hobby som fyller hverdagen min. Som kronisk syk, med fibro, satt ut av arbeidslivet, trengte jeg noe som kunne glede, motivere og fylle min hverdag. Derfor startet jeg denne bloggen, for å dele min lidenskap med dere, gi inspirasjon og tips.


Reklame